About Fashion

.

03 iunie 2008

Stilul vestimentar al Victoriei Beckham

Publicat de Cgeorgiana la 6/03/2008

Victoria Beckham este una dintre cele mai celebre femei din lume si in acelasi timp una dintre cele mai extravagante aparitii din punct de vedere vestimentar. Este o vedetă deosebit de originală iar stilul ei este unul dintre cele mai reusite de la Hollywood. Victoria Beckham a fost numita, nu de putine ori, o trendsetterita in materie de vestimentatie. Dupa cum multi stim este fidela gentilor de lux "Hermes Birkin", aceasta a cheltuit in cursul acestui an 33.000 de euro pentru sapte posete realizate de case celebre cum sunt Hermes, Fendi sau Jimmy White Choo.Victoria abordeaza in acest sezon noi tendinte, inspirandu-se din colectiile lui Alexander McQueen, Marc Jacobs, Proenza Schouler sau Azzedine Alaia. Din pozele postate de mine puteti oberva ca nu arata nicioadata prea multa piele, isi asorteaza atent hainele si nu uita de ochelarii super–size de vedeta. Nu face economii cand vine vorba de genti, pantofi sau ochelari, dupa parerea ei "acestea pot transforma total o tinuta"


0 comentarii:

PASSION FOR FASHION

PASSION FOR FASHION

03 iunie 2008

Stilul vestimentar al Victoriei BeckhamVictoria Beckham este una dintre cele mai celebre femei din lume si in acelasi timp una dintre cele mai extravagante aparitii din punct de vedere vestimentar. Este o vedetă deosebit de originală iar stilul ei este unul dintre cele mai reusite de la Hollywood. Victoria Beckham a fost numita, nu de putine ori, o trendsetterita in materie de vestimentatie. Dupa cum multi stim este fidela gentilor de lux "Hermes Birkin", aceasta a cheltuit in cursul acestui an 33.000 de euro pentru sapte posete realizate de case celebre cum sunt Hermes, Fendi sau Jimmy White Choo.Victoria abordeaza in acest sezon noi tendinte, inspirandu-se din colectiile lui Alexander McQueen, Marc Jacobs, Proenza Schouler sau Azzedine Alaia. Din pozele postate de mine puteti oberva ca nu arata nicioadata prea multa piele, isi asorteaza atent hainele si nu uita de ochelarii super–size de vedeta. Nu face economii cand vine vorba de genti, pantofi sau ochelari, dupa parerea ei "acestea pot transforma total o tinuta"


0 comentarii on "Stilul vestimentar al Victoriei Beckham"

 

Let's Talk About Fashion Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare